Over Binnenste Uiten

Uit interesse ben ik in 2012 gestart met een opleiding tot kindercoach. Ik was ontzettend nieuwsgierig wat voor een originele gedachten er in de hoofden van kinderen omgaan en wat kinderen aanzet tot bepaald gedrag. In november 2013 heb ik Binnenste Uiten opgericht en ben ik begonnen met de individuele coaching van kinderen.

Later is dit uitgebreid naar het geven van Rots- & Watertrainingen, de begeleiding van de Kinder- en Puberkringen en GroepsGeluk. Het voelt als een groot voorrecht om dit mooie beroep uit te kunnen oefenen.

Individuele coaching

Cynthia Heek
Ouder- en kindercoach

Individuele coaching

Kinderen en ouders een-op-een helpen om anders naar hun uitdagingen te kijken. Dat is mijn doel met individuele coaching. 

Kringgesprekken

Kinderen zijn zelf de deskundigen! Je helpt en wordt geholpen door te praten en te luisteren. Dat is het uitgangspunt van de kringen.

Rots- & Water trainingen

De Rots- & Water trainingen geven kinderen zelfinzicht en helpen hen bij het aanvoelen en bewaken van grenzen. Geschikt voor alle kinderen die zelfbewuster in het leven willen staan.

GroepsGeluk

Met GroepsGeluk wordt de dynamiek in een klas zichtbaar. Hierdoor wordt de behoefte achter het gedrag inzichtelijk en heb je een effectieve tool in handen om een fijne sfeer in de klas te creëren.

{

“Cynthia is gedreven, gepassioneerd, intuïtief en handelt vanuit haar gevoel. Ze is erg positief en opgewekt. Een doorzetter, motivator, harde werker en een perfectionist met veel oog voor detail. Ook heeft ze heeft een goed gevoel voor humor, waardoor ze nog sneller contact met kinderen maakt.”

“Binnen het vaak wankele moeras van hulpverlening blijft het zoeken naar de pareltjes die onze kinderen, en onszelf, een stukje verder helpen. Het is ons zowaar overkomen hier in Diemen. Een wegwijzer die afwisselend een zetje geeft, een hand durft vast te houden of een arm om je heen slaat. Energiek en luisterend. Geen formeel beschouwend gedoe maar kleurrijk, fantasievol en eerlijk.

Cynthia weet zich uitstekend te verplaatsen in de persoon die naast haar zit. Alleen al over de drempel heen stappen is een ‘confidence booster’ en instinctief voel je aan dat je kind hier in veilige handen is. Onze dochter heeft een periode lang na groot verlies zeer intensief contact met Cynthia gehad en in de jaren daarna is zij altijd beschikbaar gebleven voor wat wij de ‘innerlijke APK’ noemen. Beter dan dit ga je niet vinden.”